Model E

Concept 2 – Model “E”

Višji in močnejši okvir zagotavlja trpežnost in dodatno udobje med vadbo. Višina sedeža (51 cm) omogoča enostavnejše sedanje na simulator in vstajanje z njega. Še posebej posameznikom, ki imajo težave s koleni ali so drugače gibalno omejeni.
Nikljana veriga (tudi pri Modelu D) ne zahteva pogostega mazanja, zaščitni sloj barve pa dodatno ščiti okvir pred odrgninami.

Z estetskega vidika je Model E luksuzni veslaški simulator. Večji okvir v sijajno črni ali sivi barvi bo izstopal med ostalimi napravami fitnes centra, domače telovadnice ali samostojno v vašem domu. Poleg tega vam omogoča popolno telesno vadbo.

Model E bo nedvomno navdušil tudi najzahtevnejše uporabnike.


PM5 Monitor

PM5 Monitor

Spiralni dušilec

Spiralni dušilec

Nikljana veriga

Nikljana veriga

Enostavno spravljanje

Enostavno spravljanje

Model E je opremljen z najnaprednejšim iz serije monitorjev Concept2. Dovršen, enostaven za uporabo, omogoča natančno spremljanje vadbe. Osvetljen zaslon omogoča boljšo vidljivost prikaza podatkov vsakega zaveslaja, posameznega intervala ali celotne vadbe. Združljivost z USB spominskimi ključi poenostavlja in dodatno povečuje količino shranjene vadbe. Podaljšan nosilec omogoča enostavno upravljanje z monitorjem tudi med vadbo. Dve D bateriji omogočata dolgotrajno delovanje monitorja - z redno vadbo tudi več let.
Odpor simulatorja med vadbo je odvisen od sile, vložene v posamezni zaveslaj. Spiralni dušilec omogoča enostavno reguliranje pretoka zraka skozi vztrajnik med vadbo, s čimer dodatno nastavljamo željen odpor. Hkrati zmanjšuje glasnost simulatorja in omogoča bolj tekoče veslanje.
Z višjim in robustnejšim okvirjem bo Model E izstopal med ostalimi napravami. Med vadbo na njem se ne boste počutili kot palček v družbi vadečih na tekalnih stezah. Višina sedeža (51 cm) omogoča enostavnejše sedanje na in sestopanje s simulatorja posameznikom, katerih kolena so omejeno gibljiva.
Nikljana veriga omogoča daljše obdobje delovanja brez dodatnega oljenja. Zaprto ohišje dodatno ohranja verigo čistejšo, zato bo vzdrževanje Modela E še enostavnejše.
Nastavljive stopalke omogočajo hitro in enostavno prilagoditev velikosti posameznikovemu stopalu. Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča naraven položaj rok med vadbo.
Večji in močnejši nogi Modela E omogočata boljšo trdnost in stabilnost simulatorja.
Enostaven sistem spajanja tirnice in sprednjega dela simulatorja omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje naprave. Ko naprava ni v uporabi, jo enostavno razstavite in postavite v pokončen položaj. Kolesa na sprednji nogi poskrbijo za lahkotno premikanje simulatorja po prostoru.Monitor PM5
Dolžina simulatorja 244 cm
Širina simulatorja 61 cm
Višina sedeža 51 cm
Dolžina tirnice sedeža 137 cm; po potrebi se lahko naroči daljša tirnica
Veriga Jeklena, nikljana
Ohišje verige Poplnoma zaprto
Baterije za monitor Dve D bateriji; med vadbo monitor napaja energija vrtečega kolesa, kar podaljšuje življensko dobo baterij
Nosilec monitorja Fiksiran aluminijasti nosilec. Nastavljiv kot monitorja.
Največja teža uporabnika 200 kg
Barva Sijajna, črna ali siva
Prostor, potreben za vadbo 300cm x 150 cm
Dimenzije razstavljene naprave 70cm x 120cm x 140cm
Teža naprave 29 kg
Dimenzije paketa (ob nakupu) 2 kosa: 40cm x 56cm x 142cm 35cm x 65cm x 71cm
Teža paketa (pošiljke) 2 kosa: 27 kg 13 kg

© 2021 Rowing. Vse pravice pridržane. Prodaja vadbene opreme Rowing. Izdelava spletne strani Moja Koda d.o.o..