SKIERG SIMULATOR


SkiErg SIMULATOR SMUČARSKEGA TEKA

SkiErg simulator omogoča vsakodnevno vadbo smučarkega teka ne glede na vremenske pogoje. S smučarskim tekom izboljšujemo moč in vzdržljivost. Med vadbo krepimo mišice rok, nog in trupa. Vadimo lahko v tehniki soročnega ali izmeničnega odriva.
Sistem vztrajnika in zračnega upora je enak kot pri veslaških simulatorjih Concept2, ki svojo kvaliteto dokazujejo uporabnikom že več kot 3 desetletja. Tako kot veslaški, je tusi SkiErg simulator izdelan za vadbo, ne za vzdrževanje. Njegovo brezhibno delovanje vam omogoča (vsakodnevno) brezskrbno vadbo, dovršen PM5 monitor panjeno natančno spremljanje.
SkiErg je primeren za profesionalne in ljubiteljske smučarje tekače, kot tudi za posameznike, ki z učinkovito vadbo želijo izboljšati svojo fizično pripravljenost.


PM5 Monitor

PM5 Monitor

Enostavna montaža

Enostavna montaža

Spiralni dušilec

Spiralni dušilec

Ergonomski ročaji

Ergonomski ročaji


PM5 monitor loči SkiErg simulator od ostalih simulatorjev smučarskega teka; tehnično dovršen in enostaven za uporabo omogoča natančno programiranje in kontrolirano izvajanje vadbe. Z gogtovostjo lahko spremljate svoj napredek in svoje sposobnosti primerjate z drugimi. Vsak simulator je serijsko opremljen s PM5 monitorjem.
SkiErg simulator lahko pritrdite ob steno ali na namensko stojalo. Stojojalo omogoča enostavno premikanje naprave in zaščitno podlago med vadbo. Ne glede na način montaže je SkiErg enostavno sestavi. Orodje, potrebno za montažo (z izjemo vrtalke za zid) je, skupaj z natančnimi navodili, priloženo napravi.
Odpor SkiErg-a med vadbo je odvisen od sile vsakokratnega potega, kar pomeni, da vade popolnoma nadzoruje intenzivnost vadbe. Spiralni dušilec omogoča enostavno reguliranje pretoka zraka skozi vztrajnik med vadbo, s čimer dodatno nastavljamo željen odpor. S tem enostavno lahko nastavite “konfiguracijo smučarske proge”. Tečete lahko po ravnini ali v klanec, s hitrimi ali počasnimi smučmi. Hkrati spiralni dušilec zmanjšuje glasnost simulatorja
Ergonomsko oblikovani ročaji zagotavljajo udoben in dober oprijem, ter ne vpijajo znoja. Omogočajo visoko intenzivno vadbo, saj kljub znojenju ostajajo suhi. Ker nimajo oprijemnih trakov, vas prisiljo v boljšo tehniko odriva, saj onemogočajo “obešanje” telesa nanje ob odrivu. Tako boste občutno izboljšali učinkovitost odriva na smučeh.

Cenik

CONCEPT 2 – SkiErg  
KODA
IZDELEK
CENA €
DDV (%)
ZNESEK €
C 2715
SkiErg – simulator smučarskega teka (PM5 monitor)
750,00
22
915,00
C 2710
Stojalo za SkiErg
204,92
22
250,00
* cena vključuje stroške dostave v Sloveniji ** strošek dostave za Hrvaško znaša 60 EUR načini plačila:
  • -  gotovina
  • -  nakazilo po ponudbi
  • -  MAESTRO, BA, KARANTA
  • -  VISA, MASTERCARD

© 2018 Rowing. Vse pravice pridržane. Prodaja vadbene opreme Rowing. Izdelava spletne strani creing.