BIKEERG SIMULATOR


BIKEERG KOLESARSKI SIMULATOR

BikeErg Concept2 je novost v naši družini športnih ergometrov. Ponaša se z enakim edinstvenim sistemom pogona kot ga imajo tudi veslaški ergometri in naprava SkiErg (in monitor PM 5) – tako lahko ob kolesarski vadbi uživamo vse prednosti, ki smo jih do sedaj imeli pri veslanju in teku na smučeh z napravami Concept2.

Zračni upor v vztrajniku ustvarja gladko in tiho vožnjo, ki se enakomerno odziva na vloženi napor. Blažilec je “zobnik”, ki omogoča, da si povsem prilagodite občutek vožnje. Za razliko od večine stacionarnih koles ima BikeErg sklopko kot pri pravem kolesu; ko prenehate vrteti pedala, se vztrajnik vrti naprej.

Vrhunski monitor omogoča takojšnjo povratno informacijo o vadbi, pri čemer lahko izbirate med različnimi zasloni in vadbami. Monitor je umerjen (kalibriran), tako da lahko neposredno primerjate svoj čas in razdaljo z drugimi vadečimi posamezniki ter tako spremljate svoj napredek.

BikeErg vam prinaša podjetje z več kot 40-letnimi izkušnjami pri izdelavi izvirnih, inovativnih in visoko kakovostnih izdelkov. Ne glede na to, kakšne vrste kolesarske vadbe si želite, je Concept2 BikeErg prava naprava za vas – in sicer tako za izboljšanje telesne pripravljenosti in izgleda, kot tudi za morebitno pridobivanje odločilne prednosti pred vašo naslednjo kolesarsko dirko.Monitor PM5 odlikujeta izjemna funkcionalnost in enostavna uporaba. Če ga predhodno ne vklopite, se monitor samodejno zažene ob začetku veslanja. Če vas zanimajo podrobnosti vašega veslanja ali bi si radi nastavili vnaprej določen trening, lahko izbirate med prednastavljenimi treningi, programirate (in shranite) svoj trening, pregledate (in ponovite) pretekle vadbe. Monitor ponuja širok nabor podatkov kot so hitrost, moč (W), kadenco (obrati na minuto/rpm) in kalorijami, ter jih samodejno shranjuje. Za nemoteno delovanje potrebuje 2 D bateriji. Med vadbo se polni z energijo, ki jo ustvarja vztrajnik, kar dodatno podaljša življensko dobo baterij. Povežite se Monitor PM5 naprave BikeErgu ima tako Bluetooth kot tudi ANT + brezžično povezljivost, kar mu omogoča povezavo s številnimi pasovi za srčni utrip, fitnes napravami in aplikacijami. Združljiv je z oddajnimi pasovi srčnega utripa Suunto, Garmin (ANT+ tehnologija) in Polar (le Bluetooth Smart tehnologija). Brezplačna aplikacija Concept2 ErgData vam omogoča sledenje vadbam in sinhronizacijo z dnevnikom Concept2 Online. Aplikacije tretjih oseb, kot je Zwift, lahko nudijo dodatne funkcije, ki vam pomagajo ohranjati motivacijo.
BikeErg uporablja enako obliko vztrajnika kot naši veslači in SkiErg – tako tudi nova naprava ustvarja znan vrhunski občutek v vožnji - odzivno in enakomerno vadbo. Vztrajnik v vsakem trenutku daje popoln nadzor nad naporom in težavnostjo. Blažilec omogoča hitro prilagajanje pretoka zraka na vztrajnik med vadbo. To ima podoben učinek kot pri menjavi prestav na kolesu. Odpiranje blažilnika in spuščanje večje količine zraka v vztrajnik je kot prestavljanje v težjo prestavo. Zapiranje blažilnika olajša "prestavljanje".
Na napravi si zlahka nastavimo ustrezen položaj sedeža in balance. Višino sedeža lahko nastavimo z varnim in enostavnim sistemom za zatikanje brez orodja. Položaj in kot sedeža na prednjem in zadnjem delu se lahko povsem prilagodita. Balanca se premika navzgor in navzdol, naprej in nazaj; s tremi različnimi položaji pri vožnji lahko na balanci enostavno poiščete nastavitev, ki vam najbolj ustreza.
Imate raje svojo nastavitev? BikeErg je ustvarjen tako, da ustreza večini standardnih delov koles - tako lahko preprosto uporabite *svoj sedež, krmilo in pedale za popolnoma osebno doživetje kolesarjenja.
BikeErg namesto verige uporablja poliestrske pasove visoke trdnosti za posebej tiho vožnjo. Pasovi se samodejno napenjajo, s tem pa se jim podaljša življenjska doba in zmanjša potreba po vzdrževanju.
Aluminijasti okvir BikeErg je izredno lahek in obenem trpežen, kolesca pa nam še dodatno olajšajo premikanje. Tehta le 26 kilogramov in je lažji od večine drugih sobnih koles.
BikeErg zahteva zelo malo montaže, vključena pa so vsa potrebna orodja in jasna navodila s slikami.
Naprave Concept2 so svetovno znane po svoji trajnosti in konstrukciji. Naši stroji so trpežni in trajni, saj vzdržijo strogo uporabo v centrih za usposabljanje, dnevnih sobah, hotelih, klubih zdravja in vojaških bazah po vsem svetu. Poskrbimo, da so naši stroji enostavni za nego, tako da se lahko osredotočite na uporabo svoje naložbe, ne da bi jo morali vzdrževati. V vaš BikeErg vključimo naslednje elemente: Priročnik za uporabo naprave BikeErg s priročnikom za hitri začetek Orodja in navodila za montažo

© 2021 Rowing. Vse pravice pridržane. Prodaja vadbene opreme Rowing. Izdelava spletne strani Moja Koda d.o.o..